شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی ۶ هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد+تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است ورود نخستین اتوبوس برقی به مشهد تا ۴۵ روز دیگر ارتقای پرشتاب زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل بار در مشهد عزم جدی شورا و مدیریت شهری مشهد مقدس برای تقویت دیپلماسی شهری برگزاری اولین نشست شهر‌های ایرانی شرکت‌کننده در اجلاس بریکس پلاس در مشهد + فیلم (یکم آذر ۱۴۰۳) اجرایی‌شدن تنها ۳۰ درصد از پروژه‌های عمرانی مصوب شهر مشهد قطار برقی مشهد-تهران روی ریل تحقق | استاندار خراسان رضوی: با حمایت و اعتبار بودجه‌های ملی قرار است این پروژه به سرانجام برسد آغازبه‌کار دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری در نمایشگاه بین‌المللی مشهد از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) رونمایی از پهپاد‌های آتش نشان در نمایشگاه تخصصی خدمات شهری شهردار مشهد: تقویت دیپلماسی، از سیاست‌های اصلی مدیریت شهری است نشست رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با احزاب سیاسی | گفتگو با فعالین اجتماعی، کلید بهبود مدیریت شهری در مشهد حضور دادپزشک در آرامستان‌های شهرداری مشهد برای تسریع خدمت‌رسانی به خانواده‌های متوفیان تقدیر فرماندار مشهد از شهردار مشهدمقدس (۳۰ آبان ۱۴۰۳) گره کور ترافیکی در میدان شهید کاوه مشهد باز می‌شود
سرخط خبرها

کاروان پیاده مشهد به کربلا در آغوش مجاوران امام رئوف(ع) | آیین استقبال از کاروان پیاده انصارالحسین(ع) برگزار شد

  • کد خبر: ۲۴۹۲۷۳
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۳
کاروان پیاده مشهد به کربلا در آغوش مجاوران امام رئوف(ع) | آیین استقبال از کاروان پیاده انصارالحسین(ع) برگزار شد
آیین استقبال رسمی از طولانی‌ترین کاروان پیاده مشهد به کربلا با نام «انصارالحسین(ع)»، صبح امروز در عرصه میدان شهدای مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با پایان‌یافتن ایام سوگواری اهل‌بیت(ع) در ماه‌های محرم و صفر، آیین استقبال رسمی از طولانی‌ترین کاروان پیاده مشهد به کربلا صبح امروز (پنجشنبه، ۱۵ شهریور ۱۴۰۳) در عرصه میدان شهدای مشهد برگزار شد. این کاروان ۱۳۰ نفره که ۷۲ روز قبل با بدرقه رسمی مردم مشهد، طولانی‌ترین مسیر پیاده‌روی مذهبی جهان از مشهدالرضا(ع) به کربلای معلی به طول ۲۶۰۰ کیلومتر را پشت سر گذاشته است، صبح امروز در مراسمی با حضور شهردار مشهد، اعضای شورای اسلامی شهر و سخنرانی حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان به مشهد بازگشت.

کاروان پیاده انصارالحسین(ع) که در بیست‌وششمین سال شکل‌گیری خود، امسال با شعار «کربلا، طریق الاقصی» عازم این سفر معنوی شد و پس از گذر پیاده از استان‌های خراسان‌رضوی، خراسان‌جنوبی، اصفهان، چهارمحال‌وبختیاری و خوزستان وارد کشور عراق شد و ضمن عبور از استان‌های بصره، ذیقار، دیوانیه و نجف، خود را به کربلای معلی رساند. کوچک‌ترین عضو این کاروان ده‌ساله و بزرگ‌ترین عضو آن هشتادوشش‌ساله است.

تقویت اربعین؛ تکلیف الهی مردمان آخرالزمان

در این مراسم، حجت‌الاسلام پناهیان با بیان اینکه حضور و گسترش راهپیمایی اربعین از تکالیف الهی مردمان آخرالزمان است، اظهار کرد: بعضی از امتحانات الهی خیلی آشکار است و تکلیف در آن‌ها به‌سادگی معلوم می‌شود. مثلاً در ماجرای کربلا، واضح است که امام زمان مردم در کربلا تنها مانده و در پاسخ به ندای «هَل مِن ناصر ینصُرُنی» معلوم است تکلیف بر حمایت از امام معصوم و نقش‌آفرینی در صف یاران سیدالشهدا(ع) دلالت دارد. اما همیشه وضع به این روال نیست و گاهی اوقات، امتحانات خاموشی در زندگی به وجود می‌آید و هنرمند صاحب بصیرت کسی است که تکلیف را در این امتحانات تشخیص دهد.

وی افزود: در ماجرای کربلا، خیلی‌ها شبیه سلیمان صُرَد خُزائی منتظر ماندند تا امام‌حسین(ع) به کوفه بیاید و او را حمایت کنند درحالی‌که نتوانستند تشخیص بدهند که عمل به تکلیف و ادای وظیفه در همان یاری‌رساندن به حضرت در صحرای کربلا قرار داده شده بود. نشستند دست روی دست گذاشتند تا امام زمانشان بیاید، در‌های خانه‌هایشان را بکوبد و از آن‌ها یاری بگیرد، اما کار به جایی رسید که به‌جای کاروان امام، کاروان سر‌های مطهر وارد کوفه شد و آن زمان دیگر تکلیف زایل شده بود.

این کارشناس مذهبی خاطرنشان کرد: هزاران نفر بعد از ماجرای کربلا قیام کردند، نهضتی به نام «توابین» را شکل دادند و همگی هم به شهادت رسیدند؛ اما جریان آن‌ها هیچ ثمره‌ای در تاریخ نداشت و هیچ‌کدام هم نتوانستند جایگاه شهدای کربلا را کسب کنند؛ چرا این‌طور شد؟ چون اساساً برای عمل به تکلیف، منتظرماندن معنایی ندارد و در هر لحظه، باید چشم بکشیم و ببینیم تکلیف همان لحظه چیست.

وی ادامه داد: تکلیف امروز مردمان آخرالزمان و منتظران ظهور، تقویت آیین‌های نهضت‌ساز همچون حماسه اربعین است. این آقایانی که ۲۶۰۰ کیلومتر از خانه‌هایشان تا کربلای معلی را پیاده‌روی کردند و بیش از دو ماه از خانواده و کسب‌وکار دور بودند، پرچمی را برافراشته نگاه داشتند که تعظیم شعائر می‌کند. نام این کاروان در تاریخ ظهور ثبت می‌شود و هزار سال هم که بگذرد، مردم در حافظه خواهند داشت که مردمانی از شهر امام‌رضا(ع) تا کربلای معلی پیاده‌روی می‌کردند فقط به‌خاطر عشقی که به اهل‌بیت(ع) و وجود اقدس حضرت سیدالشهدا(ع) داشتند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->